fbpx Конференция за технологиите, в помощ на бизнеса | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи

Конференция за технологиите, в помощ на бизнеса

IDC Business Intelligence Roadshow, годишната регионална конференция на IDC, фокусирана върху бизнес анализите, стартира от България на 16 септември в хотел Кемпински-Зографски, София. Събитието ще се проведе в 16 града в Централна и Източна Европа.
Основните теми насочват вниманието върху това как иновациите в технологиите за анализ помагат на организациите да бъдат по-ефективен, по-бърз и по-адекватен играч на пазара.
Посетителите ще се срещнат с Тимо Елиот, един от гурутата в света на управленските аналитични системи, който работи вече повече от 20 години с клиенти от цял свят върху информационните им стратегии.
Диамантен спонсор на конференцията е Мусала Софт, партньор на IBM за България за продуктовата линия Cognos Софтуер. Следобедната презентация на Мусала Софт отделя специално внимание на ползите, които могат да извлекат финансови директори и други мениджъри при планирането, разпределянето и следенето на изразходването на финансови ресурси – критичен проблем за редица.

Редица практически аспекти на внедряването и използването на технологиите в помощ на трансформацията на организациите ще се коментират от специалисти от спонсорите на конференцията - Мусала Софт, БТС и Интерконсулт, анализатори от IDC, методолози на Price Waterhouse Coopers и управителя на фирма Риноватор, участвал в най-голямото сливане на българския финансов пазар. Какво се случва, когато теорията влезе в досег с действителността, ще разкажат специалисти от 3 български компаниии, преминали през перипетиите на внедряванията.