fbpx Кой може да се възползва от кредитиране от MKB Unionbank по европроекти? | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи

Кой може да се възползва от кредитиране от MKB Unionbank по европроекти?

Кой може да се възползва от кредитиране от MKB Unionbank по европроекти?

Кредитите, които банката отпуска, позволяват финансиране на нуждите на една фирмата на всеки етап от участие в Оперативната програма: финансира се планираната инвестиция , включително собственото участие на фирмата, дължим ДДС по проектите, който не се подпомага от Европейските програми.

Малки и средни предприятия, земеделски производители, големи корпоративни клиенти, общини могат да кандидатстват за отпускане на кредити. В MKB Unionbank работи специализиран отдел „Европейски програми”, който съдейства на клиентите във всеки етап от проектния цикъл – от консултация коя е най-подходящата за вашия бизнес програма , през срокове и условия за кандидатстване, свързване с подходяща консултантска организация, разработваща проектни предложения, необходими действия по одобрение и изпълнение на съответния проект, до необходимите банкови услуги за изпълнение на проекта, съобразени с конкретния клиент и неговата проектна идея.

Предвид възможността за кандидатстване по Европейските програми от фирми без бизнес и кредитна история, MKB Unionbank предлага гъвкави схеми за финансиране, напр. на база предоставени обезпечения от трети лица, различни от кредитополучателя.

За контакти:
Отдел „Европейски програми”
Тел. 02/9153218
e-mail: evroprogrami@unionbank.bg
www.unionbank.bg