fbpx Круизи до гръцките острови със Celestyal Cruises и 45% отстъпки | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи

Круизи до гръцките острови със Celestyal Cruises и 45% отстъпки

Водеща снимка
Да

Круизи до гръцките острови със Celestyal Cruises и 45% отстъпки

В последните години круизите се превърнаха във все по-популярен избор за отдих на българите за ваканционния период, а сезонът за планиране, пътешествия и почивки в топлите дни е в разгара си. Една от основните причини се дължи на наличието по-достъпни опции за пътуване по море. Круизната линия Celestyal Cruises, носител на редица награди и превърнала се в избор №1 за пътувания до гръцките острови и Източното Средиземноморие предлага изключително атрактивни пътешествия по вода.

Спестявате повече от 45 % от цената на избрани круизни обиколки през 2022 г.,

Ако резервирате до 11 юли 2022 г. може да спестите 45 % от цената на избрани круизни обиколки. Цените започват от 297€ за тридневния маршрут „Иконична Егея“. Популярният седемдневен маршрут „Идилична Егея“ сега е намален с повече от 45% и струва само 721€. като тръгва от Атина и посещава Солун, Кушадасъ (Турция), Родос, Крит (Ираклион), Санторини, Миконос и Милос.  

Всички круизи доставят Celestyal All Inclusive преживяване, което включва неограничени класически напитки, традиционна гръцка кухня на борда, развлечения, избрани екскурзии по брега, пристанищни и сервизни такси (включително горивни такси) и бакшиши. Соло туристите също не ползват нито една добавка за избрани маршрути на Celestyal – компанията, отличена многократно за първенец в соло пътуванията.

„За пътешествениците, които са пропуснали да резервират лятната си ваканция или не са склонни да пътуват до Европа, поради нарастващите разходи за въздушен транспорт, Celestyal Cruises има удоволствието да предложи най-добрите цени за круизи това лято и извън сезона“, коментира Лесли Пидън, главен търговски директор на компанията. „Нашите ол инклузив ваканции винаги са били на изключително добра цена. Сега ги правим още по-достъпни и даваме възможност да осъществите мечтания круиз по гръцките острови“.

Компанията предлага още много други възможности на специална цена

За тези от вас, които искат да отпразнуват празниците по море, Celestyal предлага изключителни отстъпки за специалния си коледен десетдневен круиз от 17 декември. Този уникален маршрут включва Атина, Солун и Родос в Гърция, както и Измир (Турция), Египет, Израел и Кипър. Круизът подарява на гостите изживяване, което се случва веднъж в живота – да прекарат Коледа в „Светите земи“. Цената на коледното пътуване на Celestyal започва от 1029€* вместо стандартната 1360€.