Купуваме продукти през смартфон

BergHOFF Worldwide, производител на високо качествени кухненски продукти на достъпни цени, отвори първия си виртуален магазин в София, България. Проектът се осъществява заедно с българския дистрибутор.
"Днес светът става все по-виртуален", обяснява Хеир Хоуейс, генерален мениджър BergHOFF МЕНА, България. "Смартфоните и мобилният интернет са във възход и те дават нови възможности, затова ние решихме да ги използваме в продажбата на нашите продукти – съдове, прибори, купи. Стартирахме с няколко кампании в „Карфур" и „345 Супермаркети”. Забелязах, че този нов канал за продажби привлича вниманието не само на потребителите, но също така и от бизнес партньори.
Системата включва виртуален стелаж, като вид постер с висока резолюция, допълнителна информация с QR код, бар код линк към централна интернет платформа, линк съм организатора на промоцията. Клиента сканира със смартфона си кода на желания продукт, който го води директно към онлайн магазин www.berghoff.bg, където може да бъде закупен желания продукт. Доставката е безплатна на адрес, посочен от клиента.
Системата е уникална и се разработва за първи път в България и света. Тя спестява логистика, складови наличности, доставка в търговски обекти.

 

 

Facebook comments