fbpx Legrand Bulgaria представи най-новите си решения за умен дом | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи
Водеща снимка
Да

Legrand Bulgaria представи най-новите си решения за умен дом

Legrand България представи иновативни решения за умен дом на специално демонстрационно събитие пред свои партньори, инвеститори, архитекти, дизайнери и представители на медиите. Гостите имаха възможност лично да изпробват възможностите на новия смарт видео панел Classe 300EOS with Netatmo. Той е първият  с вграден гласов асистент Amazon Alexa за по-лесен и удобен контрол.

Предимствата и усъвършенстваната функционалност на новите решения за умен дом бяха представени от Людмил Даскалов, управител на Legrand България, Димитър Митков, мениджър „Проекти“ в Legrand България и Ваня Иванова, маркетинг мениджър на Legrand България.

Новият 2-проводен handsfree видео панел Classe 300EOS with Netatmo с Wi-Fi свързаност има редица функционалности, с които осигурява удобство и сигурност на обитателите на дома по всяко време и навсякъде. Със специално разработеното смартфон приложение Home + Security, освен видеодомофонните обаждания, може да се управляват и други устройства на Legrand и Netatmo, като така се създава бързо и лесно цялостна система за автоматизация и сигурност на дома. 

Иновативният видео панел играе ролята на сървър или гейтуей, който управлява останалите устройства за умен дом и системи, с които разполагате вкъщи, сред които осветление, отопление, щори, контакти и др. Функции „Комфорт“ включват дигитално и гласово управление, контрол на осветлението, жилищната автоматизация, различни сценарии и безжични модули за управление. По отношение на енергийната ефективност, Classe 300EOS with Netatmo позволява непрекъснато измерване и пестене на електроенергия и контрол на температурата в дома.