fbpx Lenovo представя редица иновации по време на CES 2022 | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи

Lenovo представя редица иновации по време на CES 2022

Водеща снимка
Да

Lenovo представя редица иновации по време на CES 2022

етикети

На изложението CES 2022 в Лас Вегас Lenovo представи портфолио от иновативни нови продукти и решения, предназначени да дадат разширени възможности на крайните потребители и бизнеса в един хибриден свят.

Бизнес технологиите стават по-добри

ThinkPad е емблематична марка и в продължение на много години е водеща серия на бизнес пазара. С навлизането в 30-тата година от живота на ThinkPad, Lenovo с гордост обявява новата серия ThinkPad Z, която включва ThinkPad Z13 и Z16.

Най-новите ThinkPad X1 Carbon 10-то поколение, X1 Yoga 7-мо поколение и X1 Nano 2-ро поколение, задвижвани от Intel vPro процесори и работещи под Windows 11, са оптимизирани за хибридните служители, които търсят по-високи нива на производителност, по-добри камери и аудио възможности.

Що се отнася до настолните компютри, новият ThinkCentre M90a Pro (3-та генерация) има функции, които го издигат до най-добрия и интелигентен компютър с висока степен на съвместна работа. M90a разполага с 23,8-инчов QHD дисплей, до 64GB DDR5 и много опции за съхранение и IO портове.

Lenovo представя и новия TIO Flex, който осигурява висока гъвкавост с поддръжка за последните четири поколения настолни компютри Tiny и нови опции за монитори до 27 инча. Преработеният Tiny-in-One (TIO) преосмисля модулния бизнес десктоп All-in-One.

Най-новата серия от устройства ThinkBook и ThinkCentre на Lenovo са проектирани с мисъл за малкия и среден бизнес (SMBs) и са оборудвани с първокласни материали.

ThinkBook Plus Gen 3 променя играта с два екрана, като въвежда първия в индустрията 17,3-инчов лаптоп с вграден вторичен 8-инчов пълноцветен LCD дисплей. Новият продукт е захранван от процесори Intel Core H-Series от 12-то поколение, до 32GB LPDDR5 и до 2TB SSD. Той разполага и с клавиатура с подсветка и стъклен пад.

Създаден за професионалисти в движение, ThinkBook 13x Gen 2 е много тънък (12,9 мм) и лек (1,21 кг) първокласен алуминиев лаптоп, изграден на платформата Intel Evo и включващ най-новите процесори Intel 12th Gen Core U-Series. Актуализираният ThinkBook 13x Gen 2 предлага и ThinkBook Wireless Multi-Device Charging Mat, която осигурява безжично зареждане за лаптопа чрез Power by Contact, както и зареждане за съвместими мобилни устройства.

Освен това новите ThinkBook 14 Gen 4+ i и ThinkBook 16 Gen 4+ i предлагат на потребителите изключително гъвкави и базирани на производителност модели. И двата са по-тънки от моделите от предишното поколение и предлагат по-големи тъчпадове със стъклена повърхност, която допринася за интерактивното изживяване. Всички най-новите компютри се захранват от процесори Intel Core от 12-то поколение, работещи с Windows 11. За да допълни портфолиото, Lenovo добавя нови аксесоари, включително практична раница и мишки.

Lenovo представя и ThinkCentre neo – серията включва ThinkCentre neo 70t, ThinkCentre 50s и ThinkCentre neo 30a 24. Тези устройства демонстрират забележителния технологичен напредък в нова ера на взаимосвързани хибридни работни сили.

Подобрени дисплеи за домашния офис и конферентната зала

Портфолиото на ThinkVision се разширява с ново поколение 27-инчови професионални монитори от серия P, проектирани с мисъл за модулна гъвкавост, цифрово здраве и устойчивост. ThinkVision P27h-30 и P27q-30 са 27-инчови QHD дисплеи с дизайн от 4 страни, почти без ръбове, предлагащи ярки цветове с калибрирана точност. Специалният дизайн разширява работното пространство на потребителите и предоставя функции с добавена стойност за ефективност и производителност в дома или офиса.

Усъвършенстван дизайн на премиум Yoga лаптопите

Тази година, в чест на десетата годишнина от дебюта на Yoga, Lenovo показва своето седмо поколение лаптопи Yoga 2-в-1. 14-инчовият конвертируем Lenovo Yoga 9i с Windows 11 е оборудван с процесор Intel Core i7-1260P до 12-то поколение, комбиниран с графика Intel Iris Xe за превъзходна производителност. Проектиран с нов Comfort Edge, Yoga 9i е по-удобен за потребителите от всякога.

Ултра-преносимият Lenovo Yoga 7i се предлага в 14- и 16-инча и е предназначен да вдъхне живот на забавлението. Изберете 14-инчовия модел с до 2,8K OLED сензорен дисплей със 100% цветова гама DCI-P3 за създаване на съдържание и ултра-ярко качество на картината или подобрете визуализацията допълнително с по-големия 16-инчов сензорен екран.

13-инчовият и по-екологичен Lenovo Yoga 6 е направен от още по-устойчиви материали, за да вдъхнови другите да обмислят как техният избор влияе върху околната среда. Капакът е направен от рециклиран алуминий и включва опция за обвивка с плат, изработена от 50% рециклирана пластмаса и обработена с покритие, устойчиво на петна.

 

Facebook коментари