fbpx Супер геймърско преживяване с Porsche Design и AOC | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи

Супер геймърско преживяване с Porsche Design и AOC

Водеща снимка
Да

Супер геймърско преживяване с Porsche Design и AOC

Ексклузивният лайфстайл бранд Porsche Design и AOC, лидер на пазара на геймърски монитори, заедно представиха първия по рода си Porsche Design AOC AGON геймърски монитор.

27-инчовият (68,58 см) модел PD27 осигурява преживяване, подобно на това при шофиране на състезателна кола: високооктанови спецификации (27” QHD панел, 240 Hz честота на опресняване, 0,5 ms MPRT), елегантен, грабващ окото дизайн, повлиян от състезанията и широк набор от функции за ежедневна употреба или по време на дълги игрови сесии. Още преди неговото официално представяне, впечатляващият дизайн на този нов монитор беше отличен с награда Red Dot Award 2020.

Представяне без компромиси със стила

Състезателният гейминг е едновременно достъпен и предизвикателен, но борбата сама по себе си е жестока. Начинаещи и професионалисти са съгласни за едно – високопроизводителното PC оборудване е ключа към успеха. Точно като състезателен пилот, който преценява и изчислява как да влезе в завоя на пистата, e-sports играчите трябва да реагират бързо и да вземат решения за милисекунди. Производителността на всеки компонент от оборудването на геймърите е от максимално значение и може лесно да предопредели изхода от съревнованието. Именно затова Porsche Design взе от своята моторспорт ДНК и обедини сили с AOC, за да създаде монитор с максимално добро представяне – най-вече за геймърите, които играят, за да печелят.

В дизайна на монитора акцентът е поставен върху сребристия елемент, който служи за стойка и е оформен като защитна клетка при преобръщане в състезателен автомобил. Както при истинските спортни коли, той осигурява стабилност и издръжливост, когато нивото на адреналин скочи. Оставайки верен на дизайнерската философия на Porsche Design за елегантно смесване на стил и представяне, PD27 може да проектира своите лога на масата в различни цветове и да освети своя гръб, за да вдъхне живот на геймърската среда.

Превключване на следваща предавка

PD27 е разработен за най-амбициозните състезателни геймъри и професионални e-sport ентусиасти по света. Той показва изображения в QHD резолюция (2560x1440) с честота на опресняване 240 Hz – перфектна комбинация за взискателните играчи. PD27 е сертифициран по стандарта VESA DisplayHDR 400 и осигурява живи и реалистични цветове, и широк динамичен обхват, който позволява на потребителите да се потопят във виртуалния свят. В допълнение, силната извивка на екрана 1000R (радиус 1 м) обгръща потребителя, което е високоценена функция в обществото на състезаващите се на симулатори.

Честота на опресняване от 240 Hz намалява забележимото замазване при движение, а времето за реакция от 1 ms GtG и 0,5 ms MPRT гарантира чисто геймърско преживяване без призрачни ефекти. С технологията AMD FreeSync Premium Pro потребителите ще се наслаждават на плавна игра без накъсване. Яркостта на VA панела от 550 нита гарантира безпроблемно забавление при всякакво околно осветление.

В основата на успеха в игрите

PD27 идва с безжичен (инфрачервен) пулт за управление, оформен като централна конзола за бърз достъп до настройките на монитора или шаблони. Играчите, жадуващи за рева на шестцилиндровите боксер двигатели в състезателните игри, ще оценят 5-ватовите стерео говорители с DTS звук.  За да улесни ежедневната употреба, мониторът идва с 4-портов USB 3.2 хъб, 2x HDMI 2.0 и 2x DisplayPort 1.4 входове.

Porsche Design AOC AGON PD27 ще бъде наличен от средата на ноември 2020 г. в избрани магазини Porsche Design, специализирани ритейли както и в избрани онлайн магазини на препоръчителна крайна цена от 1559 лв. с ДДС.