fbpx Конференция на Acronis предлага ключови познания за киберзащита | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи

Конференция на Acronis предлага ключови познания за киберзащита

Ако темата за киберсигурността е интересна, може да участвате във второто издание на ежегодната конференция Acronis Global Cyber Summit 2020., което ще се проведе във Fontainebleau Miami Beach в Маями, от 19 до 21 октомври 2020 г. Регистрациите вече са отворени.

Събирайки на едно място идеите на лидери, CIO, доставчици на услуги, търговци, дистрибутори, разработчици и корпоративни бизнеси от цял свят, очакваните 2000 участници ще имат възможност да се запознаят с най-новите тенденции и възможности в съвременната киберзащита - трансформационната ИТ дисциплина, която гарантира, че организациите са #CyberFit.
Събитието ще стартира в понеделник, 19 октомври, с тренировъчни и сертификационни сесии на живо, следвани от Welcome Reception за посрещане на гостите на събитието. Следващите два дни ще предложат целодневни програми с ключови представяния и панелни дискусии на клиенти и партньори.

Участниците също ще разберат как да направят своята ИТ инфраструктура #CyberFit с цялостното решение за киберзащита на Acronis - Acronis Cyber Protect, което съчетава протекция на данните и киберсигурност с цел осигуряване на 360-градусова кибер защита, защита от злонамерен софтуер и управление на крайните точки.

По време на събития като Acronis Cyber Summit 2020, компанията се фокусира върху обучението на ИТ специалисти и доставчици на услуги и върху това как силната стратегия за киберзащита дава възможности за организациите им да станат #CyberFit.

Революцията в киберзащитата започна, тъй като традиционното архивиране вече е мъртво. Има няколко причини за това. Всеки ден съвременните организации генерират все по-големи количества данни, което прави идеята за „backup window“ несъвместима с непрекъснато активния бизнес. Стойността на данните, приложенията и системите на организацията също ги прави привлекателни за хакерите.

Чрез прилагането на стратегиите и решенията, които съчетават доказана защита на данните с модерна киберсигурност, организациите могат да се обърнат към петте вектора на киберзащита – осигуряването на безопасност, достъпност, поверителност, автентичност и сигурност (SAPAS) на техните данни, приложения и системи. Това им дава възможност да бъдат #CyberFit и готови да се изправят срещу всяка заплаха.
Основателят и изпълнителен директор на Acronis Serguei “SB” Beloussov Основателят и изпълнителен директор на Acronis Сергей Белоусов  е категоричен, че предвид естеството на днешния дигитален свят, киберзащитата е толкова важна, колкото храната, водата и подслонът.

“През 2019 година ние стартирахме революция в киберзащитата - показвайки значението на интегрирането на защитата на данните и киберсигурността. Отговорът беше невероятен, особено от общността на Acronis, и индустрията вече може да  разбере защо традиционното архивиране е мъртво,” каза Белоусов. “Докато се подготвяме за Acronis Global Cyber Summit 2020, ние ще продължим да разширяваме нашата екосистема от решения за киберзащита и да трансформираме начина, по който организациите защитават своите данни, приложения и системи.”

The Acronis Global Cyber Summit 2020 следва успеха на миналогодишното първо издание, което включваше световноизвестни оратори, включително изпълнителния директор Robert Herjavec на Herjavec Group, анализатора по сигурността и изследователя Keren Elazari от Tel Aviv University и бившия американски агент от FBI за борбата с тероризма и оперативен служител от контраразузнаването Eric O’Neil.