fbpx Макс Телеком откри първи магазин под своята марка | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи

Макс Телеком откри първи магазин под своята марка

Компанията-оператор на най-голямата WiMAX мрежа в България направи нова стъпка към осигуряване на по-добро и качествено обслужване на клиентите си, като отвори първи магазин под своята търговска марка на ул. Г. Раковски в София.
В магазина се продават всички WiMAX услуги от портфолиото на компанията, които се предлагат в голямо разнообразие от нови ценови пакети, включително с преносими компютри. Естествено, най-голям интерес предизвиква услугата за мобилен интернет MaxFree, която се предлага с всеки преносим компютър и със скорости до 16 Mbps. До края на първо тримесечие на 2011г. компанията планира да предложи на пазара скорости от 32 Mbps.

„Откриването на първия обект под нашата търговска марка ще ни позволи да бъдем още по-близо до нашите клиенти и да се съобразим с конкретните им нужди. Желанието ни е не просто да продаваме продукти, а да предлагаме решения, съобразени с нуждите на всеки потребител на мобилен интернет. Това е само първият магазин на Макс Телеком, така че скоро очаквайте още изненади от компанията” – заяви Иван Павлов, Главен Търговски директор на оператора.