fbpx Малко печатно устройство с големи възможности | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи

Малко печатно устройство с големи възможности

Малко печатно устройство с големи възможности

Brother представя първото устройство от новото поколение Print 3.0, което излиза на българския пазар - MFC-J4510DW. Това е цветен мастилено-струен принтер, копир, скенер и факс с невероятно малките за такъв тип устройство размери : 480 mm дължина, 186 mm височина и само 290 mm широчина. Моделът отпечатва до 20 изображения в минута моно и 18 изображения в минута цветно в A4 формат. Ако използвате режим „Чернова” (Draft) скоростта става 35 изображения в минута моно и 27 изображения в минута цветно. Това е с 82% по-бързо от предишната серия мастилено-струйни устройства на Brother.

Благодарение на това, че посоката на печат при MFC-J4510DW е в пейзажна, а не в портретна ориентация, устройството има възможност за печат в A3 формат, което е абсолютна иновация в този продуктов клас. Подаването на хартията, при А3 печата става ръчно, но това не е неудобство, защото повечето потребители използват А3 формат само понякога – за снимки, брошури или големи графики и таблици, за да направят многото цифри и данни в документа си по-пригледни и четливи.
Устройството също е много икономично на хартия, поради автоматичния си двустранен печат. Консумацията на ток е по-ниска от 0.04 вата при режим „Почивка” и средно 21 вата при работа на пълни обороти. Нивата на шума са също ниски – само 50 dB повреме на работа.

Facebook коментари