Fibank предлага кредит с фиксирана лихва за 7 години

Fibank предлага кредит с фиксирана лихва за 7 години

Днес Fibank (Първа инвестиционна банка) представи най-новия си финансов продукт - „Свободен ипотечен кредит”, който е със 7% фиксиран годишен лихвен процент за първите 7 години.

Кредитът дава възможност за отпускане на 100% от стойността на недвижимия имот, независимо дали жилището е панел, ЕПК или тухла.

Банката предлага и опция за ползване на гратисен период по лихвата и главницата: до 12 месеца на всеки 5 години от срока на кредита след първата година, което дава допълнителна сигурност на клиентите, в случай че изпитват временни финансови затруднения. Освен това, ако кредитополучателят е бил „отличник” пред годината, с други думи не е закъснявал с вноските по кредита, може да получи възстановяване на 1% върху главницата в края на всяка година. Кредитът включва безплатна застраховка „Имот” за целия период на кредита, което е допълнително предимство за кредитополучателите.

Кредитът се отпуска за срок до 30 години и се предлага в лева, евро и щатски долари, като няма ограничение в максималния размер на отпуснатия кредит. Продуктът няма комисиона за предсрочно погасяване.

Facebook коментари