fbpx Международна компания търси своите посланици в България | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи

Международна компания търси своите посланици в България

 

Международната компания за B2B услуги в сферата на мултинационалната търговия и финансови услуги VEO WORLDWIDE стартира програма за посланици на марката в страната.
Задълженията на посланика на VEO са да бъде лицето на компанията пред младежките общности в България; да бъде водещ на събития, които компанията организира в университети в София и страната; да участва в подготовката на снимките и материалите, представящи работната среда в социалните мрежи и не на последно място да бъде неразделна част от креативния дух в екипа от професионалисти  на корпорацията.

Работата е отворена само за студенти, които са готови да съчетаят отговорността да представляват една международна компания с не по-малко важните задължения към лекции, упражнения и представяне на отлични резултати по време на изпитната сесия.

„Посланикът на VEO ще има уникалния шанс да опознае отблизо културата и атмосферата в компания с екип от над 600 професионалиста в офисите в България, Румъния, Молдова, Полша и Украйна. Oбученията, в които всички наши служители участват, дават безценна обратна връзка за индивидуалните силни качествата на всеки и тези слабости, над които да работи, за да се превърне в топ специалист в своята сфера“ - каза Диана Христова, специалист от отдела за подбор на кадри във VEO. “Освен това работата на посланик дава възможност за гъвкаво работно време, за да съчетава студентът професионалните си задачи с тези, поставени от университета“- добави тя.
 

Разгръщането и инвестицията в потенциала на младежите в България са част от стратегията на VEO за изграждане на студентски общности. Следващата крачка е в посока на предаване на знания, с които студентите натрупват опит и на практика имат шанса да „работят“ с реални бизнес казуси. Идеята е опитни специалисти в сферата на търговията, финансите и човешки ресурси да предават професионалния си опит на тепърва навлизащите в корпоративната среда.
Цялостната програма, която се предвижда да стартира заедно с предстоящия учебен сезон, включва провеждане на безплатни специализирани уъркшопове по търговски практики, умения за водене на преговори и други теми, в които реално практикуващи специалисти ще работят в групи с българските студенти.