fbpx Международните изложби “Агра“, „Винария“ и „Фудтех“ заедно догодина | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи

Международните изложби “Агра“, „Винария“ и „Фудтех“ заедно догодина

Агробизнесът, винарската и хранителната индустрия ще се представят заедно в Международен панаир Пловдив през 2015 година. Промяната се прави по желание на фирмите изложители от трите сектора, тъй като имат общи маркетингови интереси. Очаква се комбинацията от седем силни изложения да привлече повече посетители специалисти и мениджъри, защото ще покаже пълна панорама на важна част от икономиката, с която са свързани очаквания за увеличаване на износа.

Международната селскостопанска изложба „Агра“, Специализираната изложба „БиоАгра“, Международната изложба за винарство и лозарство „Винария“ и Международна изложба за храни, напитки, опаковки, машини и технологии „Фудтех“ ще се проведат от 4 до 8 март 2015 година. По същото време в Панаира ще има още три прояви: Международна изложба за оборудване за хотели, ресторанти, кафетерии и търговски обекти „Хорека Пловдив“, Изложба на висококачествени италиански храни и вина „Вкусовете на Италия“ и Международна изложба за пчеларство „Апи България“. Така се дава възможност на производители и дистрибутори от над 170 бранша да демонстрират своите изделия пред широка публика.

Паралелното организиране на седемте изложения има за цел да представи иновации за производството на селскостопански изделия, екопродукти, храни, вина и напитки, както и нови инструменти за маркетинг. Обхваща се целият цикъл, включващ методи за обработване на земята и отглеждане на лозя, нови сортове растения и породи животни, оборудване за ферми, гарантиращо високо качество на суровините, технологии и техника за тяхната преработка в хранителната и винарската индустрия, опаковки за готовите продукти и предлагането им в магазини, заведения и хотели.