fbpx MINI Coupe с премиера в обновения MINI автосалон на Камор Ауто | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи

MINI Coupe с премиера в обновения MINI автосалон на Камор Ауто

MINI Coupe с премиера в обновения MINI автосалон на Камор Ауто

Новото MINI Coupe дебютира в България в обновения и разширен MINI автосалон на Камор Ауто. Това е първият двуместен MINI автомобил, който впечатлява с ненадмината в сегмента на компактните автомобили пъргавина, уникална концепция на каросерията и интериора, както и типичните за марката премиум-характеристики по отношение на качеството и оборудването. Липсата на задна седалка създава нови възможности за съчетаването на спонтанната радост от шофирането за двама с многостранния и активен стил на живот. Големият багажник с променлива вместимост осигурява максимална гъвкавост. Благодарение на големия, отварящ се високо заден капак и широкия, отварящ се както от мястото на водача, така и от това на спътника до него отвор за дълги предмети багажникът може да се пригоди към най-различните транспортни задачи в ежедневието, за свободното време и за пътуванията на двама пътника. Оформлението на каросерията е базирано на автентична интерпретация на дизайна на MINI с ясно подчертаване на спортните гени. В същото време поставя индивидуални акценти, които се простират отвъд индивидуалните детайли и въпреки това не допускат съмнение в принадлежността към марката. 

При въвеждането му на пазара MINI Coupe се предлага с най-мощните бензинови и дизелови двигатели от портфолиото задвижващи агрегати на марката. 
Пазарната премиера на новото MINI Coupe бе предшествана от първата изцяло он-лайн кампания за представяне на автомобил. Основен комуникационен канал са социалните мрежи. Участници в кампанията са всички фенове, достатъчно смели да отговорят на предизвикателството на спортния двуместен авантюрист. 
 

Facebook коментари