fbpx Мирослав Найденов откри „Събора на българското земеделие” | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи

Мирослав Найденов откри „Събора на българското земеделие”

Земеделският министър откри днес „Събора на българското земеделие” пред сградата на министерството. Изложението ще продължи до 28 юли и е отворено за посетители от 10 до 20 часа. На него се презентират едни от най-популярните и предпочитани от потребителите български продукти и дава възможност за директен контакт с водещи производители на храни на българския пазар. Свои щандове имат „Орехите”, „Белла България” с марките си ”Сачи” и „Перелик, винарска къща „Стряма 2002”. Участват и Браншовата камара на индустриалните хлебопроизводители и сладкари в България чрез фирма „Нилана”, както и Националната асоциация на млекопрeработвателите чрез фирмите „Дядо Либен” „Ел Би Булгарикум”, „Акурат Млечна промишленост”. 

По време на тридневния събор посетителите ще могат да се убедят лично във вкусовите качества на кренвиршите „Сачи”, както и на новите сурово-сушени деликатеси на „Перелик – родопска подкова, панагюрска луканка, сушеница, пастърма и шпек „Перелик”.

На снимката: Изпълнителният директор на холдинг „Белла България” Елза Маркова подари на министър Найденов каталога на перстижната международна организация „Супербрандс“, който включва топ потребителските марки у нас за 2009 – 2010 година, сред които шест от марките на холдинга.