fbpx Мобилен принтер от HP улеснява бизнеса | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи

Мобилен принтер от HP улеснява бизнеса

HP обяви 15 нови продукта за решения за печат. Те включват по-продуктивни услуги и решения, нови средства за сигурност и разширени мобилни предложения, позволяващи на фирми от всякакъв мащаб по-сигурно и по-ефективно да цифровизират документи, да се свързват и да комуникират.

Новите устройва са четири нови HP LaserJet принтера и скенер HP Scanjet, които предоставят на малкия, средния и корпоративния бизнес, документи с професионално качество, високи скорости на печат и възможност за разширяване на бизнеса извън офиса.
Десет нови и подобрени решения за обработка на документи и за сигурност, повишаващи ефективността, подобряващи и по-добре контролиращи информационните бизнес процеси.

Услуги за интеграция на цифровата обработка на документите, HP Digital Workflow Integration Services, разширение на HP Managed Print Services, осигуряващи мощно решение и възможности, предоставящи достъп до информация чрез интеграцията на back-end системи за оптимизация на бизнес процесите в реално време и предоставянето на единна точка за контакт за управление на целия договор.

Изключително практично решение е HP Officejet 150 Mobile All-in-One, първият в света мобилен мултифункционален принтер, който е идеален спътник за бизнес професионалистите, които се нуждаят от компактно и издръжливо решение за печат, сканиране и копиране, докато са на път. Устройството разполага с вграден безжичен Bluetooth® за печат от определени преносими компютри и смартфони, както и с дълготрайна литиево-йонна батерия, осигуряваща достатъчно енергия за отпечатването на максимум 500 страници с едно зареждане.