fbpx Мото-Пфое за поредна година беше официален превозвач на награтие ИКАР | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи

Мото-Пфое за поредна година беше официален превозвач на награтие ИКАР

За седемнадесета поредна година официалният дилър на Ford, Volvo, Jaguar и Land Rover в България, Мото-Пфое, осигури приза за цялостно творчество на наградите ИКАР на Съюза на артистите в България. Отличието тази година е за всепризнатия актьор Руси Чанев и бе връчено от управителя на компанията Атанас Фурнаджиев.

„За нас Руси Чанев е не просто добър актьор. Той винаги успява да ни вживее в характера на всеки свой пресъздаден образ – и Петела от „Авантаж”, и поп Алигорко от „Време разделно” – все ярки индивидуалисти, носители на свой особен вид свобода, дълбоко свързана с това, което сме като българи. Благодаря за това удоволствие! Наградата ще получи Валентин Ганев”, заяви г-н Фурнаджиев при връчването на наградата и използва случая да поздрави гилдията с международния празник на театъра.

За седемнадесети пореден път Мото-Пфое осигури и автомобилите, които съпроводиха номинираните до церемонията, която тази година се състоя под купола на известния Цирк „Балкански”. Родният театрален елит беше докаран до червения килим с най-технологичните представители на SUV семейството на Ford – кросоувърите Kuga и Edge. Елегантни и внушителни, те впечатляват с множество модерни иновации, изкусителен дизайн, стилен интериор, високи нива на безопасност и свързаност.

До момента носители на наградата ИКАР за цялостен принос са били известни актьори и театрали, като Георги Калоянчев, Стоянка Мутафова, Коста Цонев, Цветана Манева, проф. Стефан Данаилов, Наум Шопов, Леон Даниел, Крикор Азарян, Юлия Огнянова, проф. Румен Цонев, Тодор Колев, проф. Красимир Спасов, семейството артисти Виолета Бахчеванова и Васил Стойчев, Стефан Мавродиев, Никола Анастасов и Илка Зaфирова.