fbpx Максим Бехар издаде книга „Сейшелски рецепти" | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи
Водеща снимка
Да

Максим Бехар издаде книга „Сейшелски рецепти"

Най-новата книга „Сейшелски рецепти и още за „Рая на Земята“ на Почетен генерален консул на Република Сейшели в България, Максим Бехар, (автор и на Колонката на Макс в нашето списание) е вече на пазара. В книгата той споделя своята страст към Сейшелите и традиционната им креолска кухня, представяйки разнообразието ѝ и красотата на екзотичните острови. Книгата може да бъде закупена от най-големите книжарници в страната, както и онлайн от официалния сайт на Максим Бехар – www.beharbooks.com.

„Сега вече можете лесно да си донесете Сейшелските острови вкъщи. В книгата освен креолски рецепти за готвене има и много интересни истории за Сейшелите, снимки, съвети къде и какво да правите“, казва Максим Бехар.

Премиерата на книгата ще бъде на 10 май от 18:00 ч. в книжарница Booktrading в Bulgaria Mall, гр. София.

„Креолската кухня е известна с богатството си на вкусове и аромати, което я прави много привлекателна за любителите на екзотичната храна. Със сигурност тази книга ще стане любима на хората, които обичат да пътуват и да се потапят в различни култури, както и за всички, които обичат да готвят и да опитват нови кулинарни изкушения“, споделя Максим Бехар.

„Сейшелски рецепти и още за „Рая на Земята“ представя любимите рецепти на Максим Бехар, съчетаващи уникалните вкусове и аромати на креолската кухня с местните продукти, които вървят ръка за ръка с природата на островите. Книгата предлага на читателите истинско пътуване до този „Рай на Земята“, като ги запознава с интересни аспекти на живота на местните жители и техните традиции, както и с най-популярните места, които трябва да бъдат посетени, за да се усети духа на Сейшелите. Освен това, авторът споделя любопитни факти за местната флора и фауна, която е богата на ендемични видове, характерни само за тези острови.