fbpx Motorola представи бизнес таблет | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи

Motorola представи бизнес таблет

Motorola Solutions, представи тази седмица таблетът ET1, изцяло насочен към бизнес потребителите. Новото устройство запазва елегантния дизайн на потребителските таблети, но с повече здравина и издръжливост.

ET1 е специално създаден за ежедневна употреба в рамките на компанията и като такъв е устойчив на многократни изпускания, удари и заливания, както и на екстремно ниски или високи температури. Екранът има специално покритие, което го прави практически неподатлив на повреждане, тъй като този специален материал може да се огъва, без да се счупи или надраска.
За да бъде максимално ефективен работният процес, устройството има батерия, която издържа в продължение на цяла работна смяна. Ако все пак батерията да се изтощи по време на работа, устройството има интегрирана специална втора батерия, която може да го захранва в продължение на 15 минути, през които устройството ще продължи да работи, приложенията и въведените данни ще се запазят до поставяне на нова батерия.

Motorola ET1 работи под операционна система Android 2.3.4, която е модифицирана специално за бизнес приложения. Специалната платформа на Motorola - RhoELements, позволява създаването на приложения, които изглеждат и работят по един и същи начин, без значение от операционната система, хардуерната платформа или размера на екрана на даденото устройство.

Motorola ET1 осигурява необходимата за бизнеса сигурност на информацията, независимо дали е на самото устройство или на преносими такива. А с платформата на Motorola – Mobility Services Platform, устройствата могат да се управляват дистанционно, без значение от местонахождението им.