fbpx Motorola представи смартфони в цвета на годината 2024 | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи
Водеща снимка
Да

Motorola представи смартфони в цвета на годината 2024

Motorola и Pantone, световният гигант в областта на цветовете, обединиха сили за трета година, разработвайки ексклузивни Motorola устройства в цвета на годината на Pantone за 2024 г. - PANTONE 13-1023 Peach Fuzz, като избрани да го представят са motorola razr 40 ultra и motorola edge 40 neo.

Конкурсът "Цвят на годината" на Pantone, обявен от Института за цветовете Pantone, е образователна програма, отразяваща символичната природа на цвета. Тази година се навършват 25 години от старта на програмата "Цвят на годината" на Pantone с избрания цвят PANTONE 13-1023 Peach Fuzz. Кадифено нежен прасковен нюанс, Peach Fuzz има уютна, нежна същност, която въплъщава чувствата на общност, сплотеност и сътрудничество.

По повод продължаващото сътрудничество на Motorola с Pantone, Рубен Кастано, ръководител на отдел " Потребителско изживяване и дизайн" в Motorola, сподели: "Тъй като технологията винаги се е преплитала с човечеството, ние се доверяваме на цветовете, за да осигурим на нашите потребители инструмент за още по-силно себеизразяване с още по-дълбоко и смислено изживяване с razr 40 ultra и edge 40 NEO.  Това включва излизане извън рамките на устройствата и навлизане в самия софтуер. Цветът на Pantone за 2024 г. прави точно това, тъй като съчетава виртуалния свят, в който живеем, и желанието ни да установим по-дълбоки връзки и благополучие."

Изборът на цвета на годината за 2024г. допълва мисията на Motorola да направи технологиите по-достъпни и да помогне на потребителите да ги използват, за да се свързват истински.  При избора на устройства с PANTONE 13-1023 Peach Fuzz, екипът на Motorola се е погрижил за цветовото влияние и неговия акцент върху силата на човешката връзка, установявайки, че именно razr 40 ultra и motorola edge 40 neo въплъщават това послание.