fbpx Набраха 70 000 лв. в Благотворителния търг на звездите | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи

Набраха 70 000 лв. в Благотворителния търг на звездите

Изявени бизнес лидери наддаваха за времето на известни и вдъхновяващи личности – звезди от киното и музикалната сцена, предприемачи и спортни шампиони. Всички те ще отделят два часа, които да прекарат с екипа на компанията, наддала най-много за тях.

Нетрадиционното събитие се организира за трета поредна година от Фондация „Заедно в час“ и Българския форум на бизнес лидерите (БФБЛ), а водещи бяха Зуека и Рачков. Тази година бяха събрани 70 000 лв., които ще подпомогнат работата на неправителствената организация, чиято мисия е да улесни достъпа до качествено образование за всяко дете в България.

„Днешната вечер далеч не е просто една забавна възможност да се запознаете с невероятни личности и да си извоювате възможността да прекарате повече време с тях. Това е събиране на единомишленици, които разбират колко важно е да действаме целенасочено и уверено за промяната на бъдещето на българските деца като привличаме и подкрепяме млади лидери с нашия опит, отдаденост и ресурс.“ Това заяви изпълнителният директор на „Заедно в час“ Евгения Пеева при откриването на благотворителния търг.

Ираван Хира, председател на БФБЛ, сподели: „Благодарим на включилите се в нестандартната инициатива членове и съмишленици на Българския форум на бизнес лидерите, с които споделяме една обща визия – да направим България желано място за инвестиции, работа и бизнес. Надявам се, че тази вечер отново ще докажем, че има смисъл в това да инвестираме в бъдещето – утрешното поколение лидери е в днешните класни стаи и от тяхната мотивация и отдаденост зависи успеха на нацията.”

Сред известните личности, които взеха участие в търга, бяха Христо Мутафчиев, Орлин Павлов, Ивайло Захариев, Маги Малеева, Мария Илиева, Рафи, Ники Илиев, Дарин Ангелов, Георги Господинов, Александра Жекова, Владимир Каролев и др. „Имал съм невероятни учители в Карлово и искам повече деца да имат шанса да получат качествено образование“, сподели Христо Мутафчиев за своята мотивация да подкрепи каузата на „Заедно в час“.