fbpx Пловдивски панаир е готов да посрещне гости за 68-то си издание | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи

Пловдивски панаир е готов да посрещне гости за 68-то си издание

171 нови изложители, от които 70 български и 101 чуждестранни, ще участват на Международния технически панаир, който се открива на 24 септември и ще продължи до 29. Ще се представят експонати на над 1250 компании от 43 държави. Новите изделия ще бъдат демонстрирани на десетте международни браншови изложби в рамките на Есенния панаир. Иновациите са над 80, от тях – 11 световни и 7 европейски. 40 продукта кандидатстват за златен медал.
Автомобилният салон ще има 26 премиери, експонатите ще са 158 експоната, сред които електромобили и хибридни модели, а цените по традиция ще са с отстъпки.

ЕСЕН 2012 акцентира на зелената икономика, върховите технологии, подобряване на условията за бизнес в България и амбицията на българските фирми да създават нови разработки. Над 40 прояви – семинари, конференции, презентации и делови срещи, изпълват съпътстващата програма на форума.
Очаква се около 100 000 посетители от страната и чужбина да посетят Международния технически панаир, където ще се запознаят с модерните тенденции, технологии и продукти в областта на машиностроенето, строителството, екологията и енергетиката, управлението на водите, химията, минната индустрия, транспорта и автосервизното оборудване, електрониката и електротехниката, информационните технологии, автомобилното производство. Експонатите са разположени в 10 палати и откритите площи край тях. Специалната Юбилейна палата е посветена на 120-годишнината от Първото българско изложение, чийто наследник е Международен панаир Пловдив.