fbpx Най-големият партньор на BMW и MINI в България с ново име | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи

Най-големият партньор на BMW и MINI в България с ново име

Най-големият партньор на BMW и MINI в България с ново име

От 20 септември 2013 г. дилърът на BMW в София Камор Ауто се преименува на Ауто Бавария. Обявяването стана по време на откриването на нов търговско-сервизен комплекс в София до кв- Люлин. Новото име отбелязва навлизането в нов етап от развитието на компанията свързан с инвестиции и обновление на материалната база, в съответствие с високите изисквания на марките BMW и MINI, както и още по-високи стандарти в обслужването на клиенти. Промяната се случва по-малко от година след смяната на собствеността на дилърството през декември 2012 г., когато

София Франс Ауто придоби 90% от собствеността на дружеството.
Откриването на втори сервиз на марката BMW и търговски център за сертифицирани употребявани автомобили BMW Premium selection на бул. Петър Дертлиев в ж.к. Люлин ще улесни обслужването на клиентите на марката от централните и западните региони на столицата . Общата инвестиция възлиза на около 2 млн. лева.

Комплексът е изграден на разгъната застроена площ от 630 м2 и се състои от механичен сервиз с 5 работни поста, зона за активно приемане на автомобили, склад за резервни части и кът за обслужване на клиенти със зона за изчакване и продажба на BMW аксесоари. Предлага се пълната гама от сервизни услуги, включително ремонти по застрахователни събития. Този допълнителен сервизен капацитет, оборудван с най-съвременната техника за диагностика и ремонт, ще позволи на клиентите на Ауто Бавария практически незабавно да отстраняват възникналите технически неизправности по техните автомобили.
Изложбената площ за сертифицирани употребявани автомобили BMW Premium Selection е обхваща 200 м2.

Следващата стъпка в инвестиционните планове предвижда е реконструкцията и обновяването на основния търговския и сервизен комплекс в София, намиращ се на ул.Бизнес парк София №5 до края на март 2014 г. Ремонтните дейности ще протичат на етапи, като първият вече приключи с разширението на паркинга за клиенти и подмяната на настилката му. Вторият етап ще започне от началото на месец октомври. Той предвижда ремонт и преборудване на автосалона с цел,  повишаване на енергийната ефективност и въвеждане на последните стандарти на BMW Group.