fbpx Най-голямата предприемаческа общност в света Entrepreneurs' Organization (EO) кани на свое събитие на 13 септември 2022г. в София | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи
Водеща снимка
Да

Най-голямата предприемаческа общност в света Entrepreneurs' Organization (EO) кани на свое събитие на 13 септември 2022г. в София

Entrepreneurs' Organization (EO) – най-голямата общност на предприемачите в света ще проведе свое събитие на 13 септември 2022г. в София. Ето какво споделят от организаторите:

„Ще разкажем какво е ЕО и как ЕО може да ти помогне да станеш по-добър предприемач както и какви са условията за членство в организацията.

Накратко казано, EO може да ти помогне:

  • Да преодолееш трудности от професионално и лично естество
  • Да развиваш и разрастваш компанията си по-бързо
  • Да създадеш мрежа от контакти с членове на организацията от цял свят, които към днешна дата наброяват над 14 000 души
  • Да разшириш бизнеса си, да увеличиш оборота и печалбата“. 

Членове на ЕО могат да бъдат предприемачи /еднолични собственици или с решаващ глас при вземането на решения/ в дружества с обороти над 1 000 000 долара годишно. Ако все още не сте достигнали тази сума, може би ще можете да се включите в акселераторската програма на ЕО, която да ви помогне в тази насока.

Ако горното ви е заинтригувало, станете част от това събитие, предназначено само за предприемачи, където ще се срещнете с други като вас и ще откриете възможности да учите и да растете по-бързо.

Кога: 13 септември 2022 г., 11-14 ч. (с включен обяд)

Къде: Ресторант Mediterraneo, София

Потвърдете присъствието си преди 10.09.2022 на e-mail: Valentina@eosee.org

Какво представлява ЕО?

ЕО (Организацията на предприемачите) е общество на над 14 000 подкрепящи се един друг лидери със сходни виждания. ЕО има членове в 61 държави, в които помага на предприемачите да разгърнат пълния си потенциал чрез създаването на възможности за по-лесно създаване на променящи живота контакти, споделяне на знания и опит и извличане на максимума от споделеното знание.

EO подпомага трансформацията и устойчивото развитие на бизнесите от 1987 г. насам. Членовете на нашата мрежа непрекъснато се стремят да се учат един от друг и да постигат успехи заедно.

Получете достъп до най-добрите експерти по целия свят и излезте извън зоната си на комфорт.

Предефинирайте целите си в живота и бизнеса и бъдете готови да преживеете професионален пробив.

Към днешна дата членовете на EO са наели в компаниите си повече от 4 милиона души по цял ​​свят, а мрежата расте и процъфтява.

EO предоставя изключителни контакти, инструменти и ресурси - всичко, от което се нуждаете, за да изведете бизнеса си на следващото ниво.

- Личностно развитие: Мрежата по места се състои изключително и само от предприемачи. Локалните организации са близо до вас, за да отговорят на вашите нужди.

- Ориентирани към целите: EO насърчава бизнесите да разгърнат пълния си потенциал. Целта е членовете да получат реална стойност, а не участие в повърхностни събития за създаване на социални контакти.

- Висок стандарт: EO е мрежа от повече от 14 000 качествени професионалисти с близка визия и ценности. Тук ще получите пълна подкрепа за развитие и надграждане на бизнеса ви.