fbpx Nespresso предизвиква лятото с екзотични вкусове | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи
Водеща снимка
Да

Nespresso предизвиква лятото с екзотични вкусове

Най-новата колекция на Nespresso обединява студени кафета, аксесоари и модерни рецептиС набор от вкусни кафета, създадени да бъдат консумирани върху лед, красиво проектирани аксесоари и рецепти за утоляване на жаждата марката помага на любителите на кафето да се потопят в американската лятна мечта с една освежаваща глътка.

Колекцията отдава почит на специфичен стил на живот, който е високо артистичен, експресивен и активен, предлагайки на потребителите възможност за бягство от рутинното ежедневие, където и да се намират. Фокусиран върху естествената елевация на настроението, идваща от по-дългите и по-топли дни, Californian Dream е най-добрият начин за отдаване на почит на летния сезон и плавно впускане в по-бавния ритъм на живот.

Нови попълнения в гамата аксесоари на бранда са чашата, предназначена за студено кафе, формичките за кубчета лед и лимитираното лятно издание в красив преливащ аквамарин на шейкъра Nespresso Barista.

Лятната колекция Nespresso Californian Dream вече може да бъда открита онлайн и в бутиците на Nespresso и ще бъде налична за ограничен период от време.