fbpx Nissan Juke предоставя творчески възможности за клиентите | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи

Nissan Juke предоставя творчески възможности за клиентите

 

Клиентите с креативно мислене сега разполагат с перфектно платно за рисуване, върху което да вдъхнат „живот“ на своите визии. След успешното лансиране на модела през 2012, Nissan допълнително разширява своята иновативна програма за персонализация на Juke.

Като част от новата програма, сега могат да се персонализират 11 екстериорни и дизайнерски елемента, за които се предлагат до 8 различни цвята и нюанси. Основната част от компонентите, включително 17-цоловите алуминиеви джанти, спойлера на покрива, страничните прагове и пръстените около фаровете, са налични и в осемте цвята.

Разширената персонализираща програма включва също и редица нови интериорни характеристики. Със същата цветова палитра като на екстериора може да се персонализират четири различни области. Централната конзола, например, може да бъде поръчана в един от седемте различни цвята, в които се изпълняват дръжките на вратите. Тонколоните и вентилационните отвори се предлагат в осем различни варианта, докато дори стелките сега се предлагат с варианти на цветен шев.