fbpx Nissan Juke продължава с интересните проекти | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи

Nissan Juke продължава с интересните проекти

етикети

 Nissan обяви амбициозен, воден от социалната мрежа проект - Nismo Jukeride. В сътрудничество с европейски фенове на автомобилния спорт и Джони Хърбърт, бивш пилот във Формула 1, Nissan ще конструира Juke-шедьовър, който ще разполага със собствен Skycam хеликоптер. Целта на проекта е той да помогне на талантливите млади атлети на Nismo (Nissan Motorsport) да издигнат представянето си до нови висоти, и да вкара феновете в сърцето на вълнуващ драйвинг екшън, както никога преди.

Уникалният автомобил продължава иновацията на Nissan в този сегмент, следвайки стъпките на Juke Box, върховната мобилна озвучителна система, и Juke-R, който впряга мощта на GT-R в тялото на Nissan Juke за създаването на най-бързия в света кросоувър.
 
Ментор на проекта е Джони Хърбърт, подпомаган от екип стажанти и широката общност в социалната мрежа, Nissan ще тласне Juke към пределите на възможностите му. Чрез окомплектоване на автомобила с дигитална техника от последно поколение, екипът ще работи заедно за създаване на уникален, социално напреднал автомобил със Skycam, хеликоптер с дистанционно управление, който каца на покрива. Skycam, оборудван с камери, ще осигурява уникална гледна точка, както и много точни данни за околната среда, включително земна повърхност, анализ за траектория на движение, ще проследява всяко движение, което направи колата.