fbpx Нов бизнес хотел ще отвори врати през 2015 г. в Пловдив | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи

Нов бизнес хотел ще отвори врати през 2015 г. в Пловдив

Нов хотел от веригата Holiday Inn ще отвори врати в България. „Holiday Inn – Международен панаир Пловдив“ ще работи по договор за франчайз с новия собственик „Петров Комерс“ ЕООД. Съществуващата офис сграда ще бъде превърната в хотел с 68 стаи и ще стане първият хотел на IHG в Пловдив, втория по големина град в България. Хотелът ще се намира на входа за центъра на Пловдив, в близост до изложбените площи на Пловдивския панаир, който всяка година привлича повече от 600 000 посетители.

Питър Вермер, директор развитие за Централна и Източна Европа, отбеляза: „ Хотелският пазар започва да набира инерция, тъй като международни марки вече постигат голям напредък и навлизат на пазара. Брандът на Holiday Inn продължава да се отъждествява с гости и собственици, които търсят хотели, предоставящи добро обслужване от приятелски настроен персонал и удобни легла на леснодостъпни локации“.

Holiday Inn е част от IHG, която в момента празнува своята 10-годишнина като международен хотелски оператор. Всеки хотел от веригата Holiday Inn предлага специално спално бельо, което включва избор от възглавници, както и места за бизнес срещи, безплатна закуска и Kids Stay и Eat Free програма, която предоставя на гостите спокойна и комфортна атмосфера и обслужването, от което се нуждаят. Хотелите Holiday Inn участват в програмата за лоялност на IHG, IHG Rewards Club, първата и най-голяма програма за лоялност в бранша със 76 милиона членове.