fbpx Нов конкурс за изявените дами в бизнеса | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи

Нов конкурс за изявените дами в бизнеса

Клубът на жените предприемачи и мениджъри в България представи днес новия конкурс „ЖЕНА-ПРЕДПРИЕМАЧ и ЖЕНА-МЕНИДЖЪР НА ГОДИНАТА”. Конкурсът запазва духа на традициите и философията, установени в годините чрез конкурса Бизнес Дама на годината, провеждан от 1991 до 2010 г. от неотдавна сменилото собствениците си списание „Ние, жените”.

Мариана Печеян, председател на Клуба и изтъкнати дами от различни сфери на бизнеса декларираха амбицията си да продължат да подкрепят жените, които развиват свой бизнес, независимо от ефектите на икономическата криза.

Клубът се отказва от конкурса „Бизнес дама на годината”, тъй като марката, собственост на издателите на списание „Ние, жените”, е била продадена на друг собственик.

Конкурсът ще бъде организиран от Клуба на Жените предприемачи и мениджъри в България и ще носи името „НАЦИОНАЛЕН КОНКУРС ЖЕНА-ПРЕДПРИЕМАЧ И ЖЕНА-МЕНИДЖЪР НА ГОДИНАТА”. Новият конкурс има подкрепата на Първата дама на България Зорка Първанова, на БТПП, КРИБ, министъра на труда и социалната политика, кмета на София и др.

Заключителният етап на първото издание ще се проведе на 19 май 2011 г.