Нов моден оазис отвори врати в столицата

Нов моден оазис отвори врати в столицата

Най-новият оазис на модата отвори врати в центъра на София. Бутик „July Couture” прие с много блясък и изсканост гостите от светски и бизнес среди, за да им представи новите летни тенденци, комбинирали с персонално отношение към всеки клиент.

На фона на големия брой нови магазини и брандове, които напоследък навлязоха в България, фирмите с дългогодишен опит в представянето на дамска мода се броят на пръсти. Юлияна Дедева, която успешно вече трета година менажира модния бутик  „July Couture”, който е част от магазините на групата от дружества Ахат, развиващи се повече от 20 години на българския пазар.

Приемането на идеята да концентрираш усилията и възможностите си в развиването на даден вид бизнес, да осигуриш приемственост и то от няколко поколения, води и до положителния и забележителен резултат – безпогрешно познаване вкусовете на клиентите, успешно лавиране между преходното, модерно и истински ценните артикули, които трябва да са под ръка на всяка дама.

Спектърът от дрехи, които се предлагат в бутик „July Couture” предлагат отделна колакция за всеки сезон, която съдържа както официални, така и спортно елегантни облекла. Представени са както коктейлни и с различни дължини и цвят рокли, така и ежедневни и удобни за всекидневието дрехи – деним, панталони, сака, ризи, туники. Изборът от артикули се прави след внимателна преценка на задаващите се модни тенденции от една страна, а от друга – реалните предпочитания и любими цветове и модели на клиентките. Да, познаването на вкуса на клиентките е едно от основните и преследвани правила в бутика, защото няма по-огромно удоволствие от това да видиш, че си отгатнал правилната линия, че дамите всеки път намират своите неща, сякаш правени и доставени точно за тях. Начинът, по които изглеждат постоянните клиентки на бутик „July Couture” е най-голямата инвестиция в областта на рекламата и тя ни се отплаща многократно.

Бутикът представя основно дамска мода, като изборът на предлаганите артикули се прави от ежегодните представяния на различните линии във водещите европейски столици на модата – Милано, Флоренция, Париж, Лондон. Освен линиите, предназначени за европейския пазар се внасят и различните, но по-интересни от тях,  които са предназначени главно за брандовете в Азия и близкия Изток. За да нарисуваме цялото лице на бутика, не бива да подминаваме и специалната селекция от обувки, чанти и шалове, които могат да се намерят в него. Тук основно място заемат по-нетрадиционните, но запомнящи се модели, по-смелите и провокативни цветове, които правят ярката и финална щриха върху образа на всеки клиент.

на снимката горе - младата собственичка Юлияна Дедева, за която всеки клиент е цар

Facebook коментари