fbpx София отваря врати за света на звънтящите мехурчета и Champagne & Sparkling Wine Festival | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи
Водеща снимка
Да

София отваря врати за света на звънтящите мехурчета и Champagne & Sparkling Wine Festival

Първото по рода си издание на Champagne & Sparkling Wine Festival в София ще ни изкара от задъханото всекидневие и ще ни потопи в света на изисканите и класни пенливи напитки и гурме вкусове.

Champagne & Sparkling Wine Festival ще приема гости на 20 и 21 ноември от 13.00 до 21.00 часа  в  Grand Hotel Millennium Sofia – зали Mozart и Shakespeare. Място излъчващо стил, елегантност и изтънченост. В луксозна и уютна атмосфера, всеки  посетител ще подари на сетивата си неповторимо изживяване и наслада от дегустациите на изискани брандове вина и деликатесни продукти на реномирани световни и български производители.

Посетителите ще могат да дегустират над 100 вида шампанско и пенливи напитки. Подвластни на кредото „Животът е кратък, а „Магия на мехурчетата“ - неустоима“, най-напред ще можете да се насладите на селекция от най-добрите къщи за шампанско от Франция. От шампанското на Франция ще преминем към Италия, Испания, Германия. Ще поглезите сетивата си с Ламбруско, Асти и Просеко от най-висок стил и луксозните балончета на Кава, Кремант и Франчакорта.

За щастие тенденцията на пенливите вина не подминава и България. В дегустациите ще се включат и селектирани серии от вина на  български производители. Ще представят прекрасните си пенливи вина, някои от които отличени с награди от най-престижните световни конкурси.

Като допълнение към селекцията от мехурчета ще се предлагат гурме хапки.

20 и 21 ноември от 13.00 до 21.00 часа. в  Grand Hotel Millennium Sofia – зали Mozart и Shakespeare.

Билети може да закупите на  Champagne and Sparkling Wine Festival

Организаторите обявяват, че във връзка с епидемична обстановка, породена от пандемията COVID-19 2020 и с цел провеждане на събитието в нормална и спокойна обстановка ще следват следните противоепидемични мерки.

  • Маски
  • Дезинфекция на повърхностите
  • Дезинфекция и опресняване на въздуха
  • Контролиране на потоците на движение и дистанция
  • Климатизацията на залите е супер модерна и позволява отлична циркулация на въздуха и постоянно опресняване с чист свеж въздух.