fbpx Нов тип кино отвори врати в София | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи

Нов тип кино отвори врати в София

етикети

Шест зали и общо 1258 места предлага най-новото кино в столицата City Centre Sofia. Всички зали са оборудвани с 3D дигитална система, а за отличното визуално възприятие допринасят сребърни екрани и уникален съраунд звук. , . Cine Grand разполага и с многообразни предложения от напитки и храни за зрителя, докато гледа филми.

“При изграждане на киното ние сме се съобразили с вкуса и предпочитанията на българските зрителите, знаейки, че киното е едно от най-популярните забавления в страната. Надяваме се, че нашите гости ще се наслаждават на любимите си филми в една приятна и удобна атмосфера, поставяща удоволствието от гледане на филми на първокласно ниво”, казва Амитаб Вардан, генерален директор на Cine Grand.

Безспорно най-луксозното изживяване е кралската Tsar Lounge зала. Тя е оборудвана само с 32 последно поколение луксозни удобни седалки, доставящи пълен комфорт на гледане и релаксация. Чрез бутон зрителят може да позиционира креслото така, че да бъде в най-удобна за него поза, а възглавничка и меко одеяло правят усещането като в уют на домашна атмосфера. С друг бутон на седалката, зрителят може да повика сервитьор, на койт ода поръча храни и напитки, които ще му бъдат донесени по време на прожекцията.

Киното ще показва български, холивудски и други чужди кино продукции. За да добави индивидуален привкус, Cine Grand ще предлага специални програми за своите клиенти в България. Цените за сега са изключително конкурентни като варират от 4 до 7 лв и от 10 до 15 лв за премиерни филми.