fbpx Нова зала за събития отвори врати в София | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи

Нова зала за събития отвори врати в София

Нова зала за събития отвори врати в София

Много музика и страхотно настроение дадоха старта на най-новата зала в столицата “RUBAIYAT KITCHEN BY CATCH’A MAK”. Артистичният дизайн и уют, събра куп знаменитости, които се забавляваха искрено на изключителния винтидж пърформънс на очарователните кралици на ретро стила от 30-те, 40-те и 50-те години от групата Сентиментъл Суингърс - Рони, Деси и Вера. Заедно с Михаил Йосифов Секстет те направиха изключително шоу. Йоана Захариева – Йоко, арт мениджър на клуба се изяви като водеща по време на събитието.

Залата е замислена изключително европейски стил и ще представлява своеобразна гореща точка на вълнуващи музикални събития и новаторската кухня на нашумелия с домашната си кухня ресторант Catch’ A maK (произнася се "качамак"). Уникалният проект е дело на Винекс Преслав и майсторите от Catch’A maK - Станислав Лазаров и Георги Матев и се намира в сърцето на столицата – НДК. Гъвкавата концепцията на залата ще посрещне събития от различно естество: концерти, симпозиуми, модни дефилета, пресконференции, коктейли, изложби, шоу програми, театри, джем сешъни и други.

По време на събитието бяха представени три от най-успешните български изби – Велики Преслав, Катаржина Естейт и Анжелус Естейт, които със качествените вина ще допълнят интересните предложения от менюто на ресторанта.

 

Facebook коментари