fbpx Нови изживявания от Sony | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи

Нови изживявания от Sony

С полет с двуместен самолет българските журналисти заредиха финала на изминалата седмицата по време на традиционното училище Sony Digischool. По този нестандартен начин марката представи новостите в продуктовите линии. 

Sony продължава да обогатява зрителското 4K изживяване у дома, разширявайки бързо своята продуктова линия, поддържаща 4K резолюция. На пазара вече са 4K устройства като телевизори, фотоапарати, видеокамери, проектор за домашно кино и отскоро – мобилни устройства.

Технологията предоставя четири пъти по-голяма резолюция от Full High Definition, която осигурява повече детайли, супер плавно движение и супер чисто качество на картината. Sony 4K е нова технология, разработена да предоставя четири пъти повече детайли от HD, включвайки осем милиона пиксела и правейки зрителското изживяване много по-близко до действителността.

4K телевизори BRAVIA от 2014 г. предлагат много по-широк диапазон на яркост, при по-високи пикове и по-наситени нюанси на черното, чрез прецизно затъмняване на подсветката за тъмните части от сцената и прилагане на три пъти повече яркост за излъчване на светлите части от сцената, когато е необходимо.

Новият дизайн на телевизора е с по-нисък център на тежестта, което прави възможно използването на по-тясна стойка, като така пести място и същевременно подобрява стабилността.

Линията 4K Ultra HD BRAVIA телевизори на Sony се увеличава с 85-инчовия флагман X95, на който световното футболно първенство ще бъде истинско изживяване.

Всички 4K BRAVIA телевизори от 2014 г. идват със собствения хардуер декодер на Sony 4K 60P HEVC, създаден, за да направи възпроизвеждането на новите форми на 4K съдържание по-лесно.

Sony също така представя четири нови BRAVIA Full HD телевизори с нови размери на екрана, настройки за гледане и повече интерактивност, всеки от които се задвижва от процесора за изображения на Sony X-Reality™ PRO за по-ясна и реалистична картина.

За да предостави на потребителите още по-голям избор на 4K съдържание, Sony работи с редица доставчици, включително с 500px за снимки, YouTube и други. Sony също така продължава взаимоотношенията си с Netflix, за да осигури впечатляващо 4K съдържание за BRAVIA телевизорите, и разширява своите онлайн услуги PlayMemories за BRAVIA телевизори в повече от 27 страни и региони.

Ако сте търсачи на екстремни приключения вече може да ги споделяте с приятелите си. От ски пистите... през мото трасето... до калните походи - изцяло новата Action Cam HDR-AS100VR ще заснеме всичко. Нейният тънък дизайн създава по-малко съпротивление с въздуха и водата, а устойчивият на водни пръски корпус, гарантира, че не се нуждаете от водоустойчив калъф, за да се справите с облените в дъжд велоалеи. С новото покритие в бяло камерата отразява слънчевите лъчи, когато се спускате по пясъчните дюни в горещините.

Редактирането на видеото става с безплатния PlayMemories Home софтуер за Windows или Mac. Можете дори да отбележите вашите приключения на картата с Map Views, който очертава маршрута ви. PlayMemories Home ви позволява да обедините до четири видеа и да редактирате кадрите, заснети в режим на запис с висока скорост, за да създадете отделно видео с GPS наслагване на кадри.

Ако се спускате надолу по ски пистата или минавате през дупки, докато карате велосипеда си, Advanced SteadyShot запазва кадрите по-стабилни и без размазване с 2.5x подобрена производителност в сравнение с нейните предшественициii. Технологията е по-ефективна от всякога, особено когато трябва да се справи с механичните вибрации от мотоциклет или АТВ.

Като допълнителна екстра, Action Cam може да заснема висококачествено видео със скорост 120 кадъра в секунда или 240 кадъра в секунда със звук.