fbpx Нови лица в Борда на Българския форум на бизнес лидерите | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи

Нови лица в Борда на Българския форум на бизнес лидерите

Водеща снимка
Да

Нови лица в Борда на Българския форум на бизнес лидерите

На заседанието си вчера годишното Общо събрание на Българския форум на бизнес лидерите (БФБЛ) избра нов заместник-председател и петима членове на Управителния съвет. БФБЛ е най-голямата и утвърдена общност на отговорните компании у нас, която от създаването си преди 23 години се стреми да насърчи и популяризира бизнес етиката, корпоративната социална отговорност и устойчивото развитие.

Присъстващите управители на 40 компании членове на Форума гласуваха доверие на Антон Панайотов, изпълнителен директор на „Аларик Секюритис“, който поема ролята на заместник-председател на организацията от Ираван Хира след неговите два последователни успешни мандата. „БФБЛ е жизнена и ефективна организация на отговорния бизнес, защото събира единомишленици. Вярвам, че всички ние сме обединени от това да направим България страната, в която искаме да живеем – чудесно място за работа и живот“, каза новият заместник-председател.

Делегатите преизбраха Максим Бехар, основател и главен изпълнителен директор на „М3 Комюникейшънс Груп“, и Мирослав Петров, управител на „Лийд Вижън“, като членове на Управителния съвет. В Борда влизат и трима нови членове – Божидар Нейчев, съдружник и ръководител сделки Югоизточна Европа в „ПрайсуотърхаусКупърс България“, Милена Драгийска-Денчева, главен изпълнителен директор на „Лидл България“, и Таня Косева-Бошова, управляващ партньор на „Парк Лейн Дивелъпмънтс“.

Те заменят оттеглилите се Зоя Паунова („АстраЗенека България“) и  Боряна Манолова („Сименс България“), които имат съществен принос за развитието на БФБЛ през годините и ще продължават да промотират неговите ценности.

Новоизбраните членове на УС се ангажираха да работят за насърчаването на високи етични стандарти и прозрачността в бизнеса, да продължат взаимодействието и диалога с всички заинтересовани страни, както и да отстояват интересите на членовете на БФБЛ.