fbpx Нови забележителни лаптопи-таблети от Sony | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи

Нови забележителни лаптопи-таблети от Sony

Sony представи новия лаптоп VAIO® Fit multi-flip™ с иновативен дизайн и забежителни качества. Устройството с лекота се трансформира в таблет с чувствителен сензорен екран. PC-то е оборудвано с Full HD екран с TRILUMINOS Display for mobile и предлага широка палитра от богати, естествени цветове. Базиран на широко популярната технология на Sony, използвана при телевизорите BRAVIA, X-Reality™ for mobile гарантира, че ясните изображения са изпълнени с реалистични детайли.
Снимайки със задната камера, която разполага с 8-мегапикселов сензор за изображения “Exmor RS for PC” (само за VAIO Fit 13A), след това може да редактирате снимките с уникалното приложение “CamScanner”. Освен това може да скицирате или да си правете бележки ръчно с цифровата писалка (допълнителен аксесоар за Fit 14A/15A) и “VAIO paper”. Лаптопа идва с Windows 8, памет 128GB SSD, оперативна памет 8GB.

Още по-забележителен е най-тънкият в света (9.9 мм) PC таблет с Windows 8 - VAIO Tap 11. Супер леката машинка с 11.6” Full HD сензорен екран изпълнява пълноценни функции на компютър, благодарение на последния модел Intel® процесор и скоростната SSD памет.
Писането е удоволствие на тънката пълноценна безжична клавиатура с тъчпад на VAIO Tap 11. Клавиатурата също така може да бъде прикрепена към монитора, когато не се използва, за да удвои защитата на екрана като предпазен капак. Когато кскате, махате капака и пишете комфортно на клавиатурата, която отделно може да поставите дори в скута. Клавиатурата автоматично се зарежда като се затвори с екрана. Може да записвате и нахвърляйте идеи с чувствителния дигитализиращ стилус.
VAIO Tap 11 дори влиза в ролята на удобно инфрачервено дистанционно управление, което ви позволява да сменяте каналите, да регулирате силата на звука на телевизора и да управлявате други устройства с инфрачервен порт, докато си седите комфортно на дивана. Устройството е с оперативна памет 4GB.