fbpx Повече за данните за бизнеса по време на DataMorphosis | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи

Повече за данните за бизнеса по време на DataMorphosis

 

На 13-ти Юни в София ще се проведе DataMorphosis, което е част от технологичната конференция SQL Server 2019 Discovery Day, традиционна за Data Platform и по-специално, за SQL Server общността в България.
Конференцията ще има две насоки – техническа, която ще е изпълнена със сесии, посветени на новата 2019 версия на SQL Server, AI и BI и QUIZ (викторина), където участниците ще са разделени на състезаващи се отбори.

Втората насоченост е оформена от разбирането на ИНСПИРИТ, че технологията трябва да е движеща сила за  бизнеса и ще се обърне внимание на трансформацията на данните в компаниите - Datamorphosis ’19. В този бизнес панел ще се презентира и дискутира как данните в организацията да са актуален и надежден източник за анализ, как да бъдат визуализирани така, че да дават ясна представа за състоянието и тенденциите за развитие на бизнеса, да са добра основа за управленските решения в организацията. Ще се разгледат и принципи и предизвикателства пред big data, анализирането им, вземането на решения, както и последните насоки за развитието им.

В програмата на конференцията са включени сесии, свързани с подходите за внедряване на Business Intelligence решения, незабавните ползи от тях както и възможностите за така наречения Self Service BI с използване на лесен за усвояване, дори от непрофесионални анализатори, инструментариум. Бизнес сесиите ще се проведат  паралелно с техническите лекции.
Лектори ще са добре познантите, с дългогодишен опит, експерти на Инспирит – Маргарита Наумова, Иван Донев, Розалина Захариева, Красимир Дончев. Ще има и гост-лектори на събитието.
Datamorphosis ’19, като част от конференцията SQL Server 2019 Discovery Day ще се проведе на 13-ти Юни, от 09:30 до 14:30 в София, Бизнес център „Capital Fort”. Участието е безплатно, но се изисква предварителна регистрация. 80% от местата вече са заети.