fbpx Новият Citroen DS5 с още повече технологии | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи

Новият Citroen DS5 с още повече технологии

етикети

На изложението в Женева през март 2015 ще бъде показан новият DS 5 се, който отличава с авангарден стил, динамично пътно поведение, изисканост, внимание към всеки детайл и напредничави технологии. Той е въплъщение на сегашните и бъдещи качества на автомобилите DS. Флагманът на марката представя нейните идентичност и гени в нова предница със скулпторирана предна вертикалната решетка с разположено в средата лого DS, фарове Xenon Full LED, тактилен екран и двигатели с отлични показатели, изключителен интериорен и екстериорен дизайн, качество видимо във всеки детайл и позиция на управление тип 'cockpit'.

Погледнат отстрани, най-забележимия елемент в екстериора, е финият хромиран елемент от предния фар до предното стъкло, чиято форма напомня сабя. Погледнат отзад, новият DS5 заявява своя статус със широките си следи и двоен ауспух, интегриран в задната броня. Визията е подсилена допълнително и със светлините.

Новият DS 5 предлага управление в света на новите технологии с тактилния си цветен екран. Системата осигурява лесен достъп до всички функции на автомобила – от навигация до музика. Тя също олекотява цялостната визия в интериора (на централната конзола сега има 12 бутона по-малко). Екранът от последно поколение включва нова технология Mirror Screen. Функцията позволява да се копира цялото съдържание на смартфон върху екрана с цел използването на всички негови приложения.

DS 5 се предлага с най-новите двигатели на групата PSA. Те са с мощност между 120 и 210 к.с.(двигатели бензин и дизел) и среден разход на гориво от 3,8 л/ 100 км до 4,3 л/ 100 км (за дизеловите мотори). В гамата присъства и Hybrid 4x4: 90г/км емисии на CO2 и разход 3.5л / 100 км в комбиниран цикъл на каране. Гамата ще се разшири в края на годината с бензиновия THP 210 к.с. S&S с 6-степенна механична скоростна кутия.