fbpx Новият Nissan Qashqai с повече премиум излъчване | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи

Автосалон Женева 2017

Новият Nissan Qashqai с повече премиум излъчване

Nissan представи в Женева новия кросоувър Qashqai, който се фокусира върху модерния екстериорен дизайн, по-високото качество в интериора и подобрени динамични параметри.

Премиум излъчването на новия Qashqai е най-очевидно в интериора, където подобрената конфигурация, материалите с по-високо качество и модерните технологии продължават да държат Qashqai на първо място по привлекателност в сегмента.
Напълно ново е топ нивото на оборудване Tekna+, включващо нови седалки, тапицирани с висококачествена и мека кожа Nappa с луксозна 3D обработка на кожата за централните панели.
Нов е и D-образният мултифункционален волан с премиум хромирана декорация. На него е монтиран 4-посочен контролер за дисплея на водача, за по-интуитивно използване и „по-кратко отвличане на вниманието от пътя”.
Инфоразвлекателната и навигационна система NissanConnect, сега предлага интелигентен, нов потребителски интерфейс.
Нова опция за музикалните фенове е премиум аудио системата BOSE със седем високоговорителя.

Моделът предлага още повече интелигентни системи - интелигентно аварийно спиране с модернизирана с функция за разпознаване на пешеходци. Предупреждение за приближаващ трафик отзад, предупреждение в случай на умора и разсейване, интелигентен паркинг асистент и др.

От началото на  2018 за новият Qashqai ще се предлага с технологията за автономно управление ProPILOT, която контролира завиването, ускорението и спирането при магистрално движение в една лента.