fbpx Новият Crafter бе избран за Международен ван на годината 2017 | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи

Новият Crafter бе избран за Международен ван на годината 2017

Международно жури удостои новия VW Crafter с титлата „Международен ван на годината 2017”. Той е най-добрият транспортер на 2017 година – и това още преди пазарното му представяне. Икономичен, функционален и перфектен за експлоатация в градски условия – експерти и журналисти от 24 европейски държави бяха убедени в достойнствата на големия побратим на Bulli.

Изцяло новоразработеният и произведен модел Crafter получава своето признание още преди лансирането му на пазара. Концепцията на новия модел е разработвана съвместно с клиенти и предлага голям набор от нововъведения и всеобхватни асистиращи системи. Церемонията по награждаването се състоя на тазгодишното Международно автомобилно изложение в Хановер.

Отличието бе връчено от председателя на журито – Джарлат Суини, на Председателя на борда на директорите на Volkswаgen Лекотоварни автомобили, Др. Екхард Шолц: „Щастливи сме, че сега и Crafter получава това значимо признание, след Т-серията миналата година. Гордеем се с най-новия си продукт и с екипа ни, който допринесе най-много за това, Crafter да стане най-големият транспортер. Тази награда ще бъде попътен вятър за едно успешно пазарно лансиране.” Продажбите на новия Crafter в България стартират в първото тримесечие на 2017 година.