fbpx Пролетта пристига с новото MINI Cabrio Sidewalk | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи

Пролетта пристига с новото MINI Cabrio Sidewalk

Пролетта пристига с новото MINI Cabrio Sidewalk

С индивидуални елементи на дизайна и оборудването новото MINI Cabrio Sidewalk осигурява идеалните предпоставки за екстровертно излъчване в градския трафик. Иновативните и прецизно съгласувани концепции на цветовете и материалите на новия специален модел поставят свежи акценти за индивидуален стил и спонтанна радост от живота.

MINI е готово за пролетта и сваля покрива, за да посрещне слънцето. Новото MINI Cabrio Sidewalk ще бъде по пазарите в целия свят от март тази година. За специалния модел на открития премиум малък автомобил се предлагат три варианта на двигателите. Специално разработените за модела варианти на лаковите покрития на каросерията, на оформлението на гюрука, на дизайна на джантите и на интериора, както и множество специфични дизайнерски акценти осигуряват неподражаемо излъчване на новото MINI Cabrio Sidewalk.

 

Така традиционният британски премиум производител създава още една атрактивна възможност за комбиниране на типичното за марката Go-kart усещане и ексклузивна атмосфера в уникална форма на шофирането под открито небе. Още при първото поколение специалният модел на MINI Cabrio със същото име повиши въодушевлението от шофирането под открито небе. Директният предшественик на актуалния открит модел с 4 врати под името MINI Cabrio Highgate също се вписа в списъка с ярки акценти в моделната гама на британската премиум марка.

 

Благодарение на представеното за пръв път при специалния модел лаково покритие на каросерията Deep Laguna metallic тя се забелязва още на пръв поглед. Изразителният син цвят особено интензивно подчертава мощно оформените повърхности на автомобила. Спортните характеристики на открития модел с четири места допълнително се подчертават и от специфичните за модела ленти на предния капак с кантове в контрастен цвят. По желание се предлагат и лаковите покрития Midnight Black metallic, White Silber metallic, Enigmatic Black metallic, Moonwalk Grey metallic и Thunder Grey metallic. Корпусите на външните огледала винаги са лакирани в цвета на каросерията.

Мекият покрив осигурява защита от дъжд и прекалено интензивни слънчеви лъчи. Създаденият специално за модела вариант на напълно автоматичния текстилен гюрук, който благодарение на електрическото си задвижване се отваря респективно затваря почти безшумно за 18 секунди, се отличава с типичната за MINI Yours особено висококачествена изработка със старателно втъкана графика.

 

Пътят към интериора на специалният модел преминава над лайстните на праговете от матиран алуминий с надпис „Sidewalk“. Пътниците заемат място на седалки с ексклузивно изпълнение MINI Yours Leather Lounge Sidewalk.
Кожените повърхности в цвят антрацит са комбинирани с контрастни шевове в цветовете Petrol и Energetic Yellow. Индивидуален акцент поставят и плетените кантове в цвят Petrol, както и логото „Sidewalk“. В тон с тях стелките са с кантове в тъмен Petrol и шевове в Energetic Yellow.

 

Интериорните повърхности също са със специфичен за модела дизайн. Осветените декоративни лайстни от страната на пътника до водача в цвят Piano Black са комбинирани с акценти в петролен и сребрист цвят. Освен това елипсите на вратите също са в цвят Petrol. Друг акцент в интериора на специалния модел е спортният кожен волан с дискретно лого „Sidewalk“ в долната част и контрастни шевове.
В комбинация с пакета оборудване Sidewalk Chili специалният модел се оборудва и с LED фарове, LED фарове за мъгла, светлинен пакет за интериора, както и MINI Driving Modes, автоматична климатична инсталация, регулируема по височина седалка на пътника до водача и пакет за съхранение.