fbpx Ново приложение за резервации на места в ресторанти | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи

Ново приложение за резервации на места в ресторанти

Ново приложение за резервации на места в ресторанти

Довечера сте във Виена и искате да посетите точно онази кръчма, за която са ви разказали, че правят най-страхотния шницел. Обаче като пристигнете може да се окаже, че няма места. От днес в България стартира безплатното мобилно приложение Appetito за резервиране на места в предпочитан ресторант. То дава възможност за резервации в над 170 000 ресторанта. България е шестата страна с Appetito след Швейцария, Австрия, Германия, Италия и Обединените арабски емирства. Приложението е разработено за мобилни устройства с Android и iOS. Същата услуга е активна на уеб платформата myappetito.com.

Резервациите през Appetito са по-бързи и по-лесни както за клиентите, така и за ресторантите. При направена резервация клиентът получава отговор от ресторанта в електронната си поща или чрез съобщение от мобилното си приложение Appetito.

Appetito позволява резервации на пет различни езика, а ресторантите получават преведена версия на резервацията. „За клиентите е важно да разработваме Appetito на възможно повече езици, тъй като приложението ще е активно в различни страни“, каза Оливие Ге, съосновател на Appetito.
Целта на швейцарските създатели на продукта е приложението да предоставя глобален достъп от всеки континент. До средата на 2014 г. ще е достъпно в 25 държави.

facebook коментари