fbpx Новото Аudi A6 с българска премиера | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи

Новото Аudi A6 с българска премиера

Новото Аudi A6 с българска премиера

етикети

На 23 март в столицата се състоя официалното представяне на новото поколение Audi A6 за България. Специалното събитие събра представители на бизнес елита, медии и почитатели на марката.

Audi A6 запазва най-доброто от предшественика си, като в същото време предлага иновативни решения във всяка една област – каросерия, интериор, задвижване, шаси, асистиращи и информационни системи. В резултат на това лимузината e с обновена и завладяваща спортно-елегантна визия, олекотена конструкция на шасито, спортно окачване, с намалени размери, с 19% по-малък разход на гориво в сравнение с предишните модели от серията. А6 е и с по-голямо разнообразие на предлаганите двигатели и скоростни кутии, с нови мултимедийни и асистиращи системи за сигурност и още по-комфортен. В синхрон със световните тенденции лимузината е и с по-нисък разход на CO2 емисии.

Каросерията на Audi е с 15% или с 80 кг. по-лека от предишния модел, което прави лимузината още по-ефективна и по-динамична. Наследникът на една от най-успешните в света бизнес лимузини се предлага и с по-голям брой двигатели - два бензинови и три дизелови двигателя, с мощност от 130 kW (177 к.с.) до 220 kW (300 к.с.). Всички те работят с технологиите за ефективност като системата старт-стоп, рекуперационната система и иновативния термо мениджмънт. На по-късен етап предстои пускането и на A6 hybrid със 180 kW (245 к.с.).

Изцяло в полза на водача са и асистиращите системи за сигурност. Сред тях са Audi pre sense, adaptive cruise control със старт – стоп функция, Audi active lane assist, асистент за нощно виждане с опция маркиране на пешеходци, електронно ограничаване на скоростта и асистент за паркиране.

Facebook коментари