fbpx Обявиха три нови директни полети от България до Сейшелите през 2023 г. | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи
Водеща снимка
Да

Обявиха три нови директни полети от България до Сейшелите през 2023 г.

Първите директни полети за 2023 година от България до Сейшелските острови ще стартират от януари. Екзотичната дестинация става все по-предпочитана от българите. Самолетните билети са вече в продажба, като чартърите ще свързват София с най-големия остров на Сейшелите – Махе. Те ще се реализират със съдействието на сейшелския туроператор 7South, българските им партньори – Planet Travel Center и Luxutour, както и с активната подкрепа на Генералното почетно консулство на Република Сейшели в България.

Датите за директните полети до Сейшели за 2023 г. са:

20.01.2023 – 28.01.2023,

25.02.2023 – 05.03.2023

18.03.2023 – 26.03.2023 г.

Новината бе съобщена по време на официално събитие в София, организирано от Сейшелския туристически борд. На него взеха участие  Ирена Георгиева, заместник-министър на туризма, представители на Туристическия борд на Сейшели – Бернадет Вилемин, генерален директор „Маркетинг на дестинации“, и  Лена Хоаро, маркетинг директор за Русия, ОНД и Източна Европа, както и Максим Бехар, Почетен генерален консул на Република Сейшели в България, Емерджан Инанчер, генерален директор за България на Turkish Airlines, Петър Стоянов, генерален директор на Luxutour, и Дарина Стефанова, генерален директор на Planet Travel Center. 

„Щастливи сме, че България стана един от ключовите туристически пазари за Сейшелските острови. Потокът от български туристи продължава да се увеличава както заради красивата природа, така и заради разнообразните водни атракции и автентична култура. Вярваме, че екзотичната дестинация може да предложи незабравими преживявания за всеки, а директните полети значително ще улеснят пътуването им до там“, сподели Бернадет Вилемин, генерален директор „Маркетинг на дестинации“ на Туристическия борд на Р Сейшели.

Сейшелският туристически борд организира и специална сейшелска вечеря на 22 ноември в София за туроператори и партньори. На събитието се включи и г-жа Анна Бътлър Пайет, управляващ директор на 7°South, която разкри повече за красивите кътчета на Сейшелските острови и възможностите за туризъм през 2023 година.