OMV подкрепя конкурса "Кола на годината" на България 2017

Най-престижният автомобилен конкурс "Кола на годината " 2017, който се организира от Прес автоклуб България, тази година ще бъде подкрепен от OMV. В последната фаза, когато журналистите ще тестват на финален тест всички номинирани автомобили, ще могат да изпробват и качествата на новия зимен MaxxMotion Diesel на компанията. Със специална формула, разработена в Австрия, висококачественият зимен дизел не само осигурява безопасен старт дори при тежки зимни условия, каквито в момента са и в България, но също така увеличава мощността на двигателя и удължава неговия живот. С гранична точка на филтруемост до -33°C*, OMV MaxxMotion Diesel подсигурява чистота на двигателя и елиминира натрупаните отлагания и замърсявания, което води до по-добро изгаряне и по-малко вредни емисии.

 „Нашите MaxxMotion горива осигуряват истински, измерими ползи през цялата година. Това е нашето обещание към клиентите. Независимо дали е дизел или бензин,  MaxxMotion доставя максимално представяне, благодарение на по-добрия процес на изгаряне. Специалната иновативна формула на добавките в горивото поддържа двигателя чист, като намалява износването и погледнато в перспектива, удължава живота на двигателя,” казва Клаус Юрген Шнайдер, старши вицепрезидент „Търговия на дребно“ в OMV.

От OMV дават и някои съвети към автомобилистите за зимния сезон, за да избегнете трудостите, които могат да ви съпътстват в тези дни:

- Проверете антикорозионното покритие и боята. За да предпазите автомобила от корозионния ефект на солта, при посещение на автомивката, изберете програма, която почиства също така и пода на колата.

- Напълнете отделенията за охлаждаща течност и течност за чистачки с незамръзващи продукти. Зимна течност за чистачки отлага образуването на лед върху предното стъкло и поддържа функционалността на чистачките. Ясна видимост е това, от което имате необходимост през зимата!  

- Редовно почиствайте предното стъкло и от вътрешната страна, за да предотвратите замъгляване.

- Проверете инструментите – стъргалка за лед, четка за почистване на сняг, въже, одеяло, вериги за сняг и т.н. – и ги дръжте под ръка. 

 

 

Facebook comments