fbpx Opel ADAM с награда за дизайн | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи

Opel ADAM с награда за дизайн

Артистичният Opel ADAM спечели престижното отличие за дизайн “red dot”, което 37-членното жури от международни специалисти му присъди.
Ттова е четвъртият модел на Opel с награда “red dot” за дизайн от 2009 г. насам.
Тази година имаше повече кандидати за дизайнерската награда - 1,865 компании и дизайнери от 54 страни представиха за оценка на експертното жури общо 4,662 продукта в 19 категории. Наградата ще бъде официално връчена на тържествена “red dot” церемония на 1-ви юли, 2013 г. в Aalto Theater в град Есен, на която се очаква да присъстват над 1,200 международни гости от бизнеса, политиката и медиите. Произхода на този най-престижен и голям за момента дизайнерски конкурс в света датира още от 1955 г.

Шампионът по индивидуализация и най-свързаният с глобалната мрежа малък автомобил

Индивидуалният дизайн е определението за Opel ADAM – няма друг автомобил в света в този клас, който да може да предложи над 61 000 варианта на екстериора и близо 82 000 за интериора. Това разнообразие се получава от комбинациите между общо 12 цвята на каросерията, допълнителни три цвята на покрива и 31 различни дизайна на колелата с уникални цветни клипсове и други детайли като различни десени на тавана с LED светлини.