fbpx „Орехите“ със златен медал от „Месомания 2022“ | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи
Водеща снимка
Да

„Орехите“ със златен медал от „Месомания 2022“

„Премиум качество и истински месен вкус“. Това е оценката на експертната комисия на най-голямото специализирано изложение в страната „Месомания 2022“ за сурово-сушения „Старец“ на „Орехите“.

Продуктът е приготвен от подбрано свинско месо в комбинация с пресни подправки. С дългия над месец процес на сушене продуктът носи вкуса, завещан от старите майстори, който и до днес остава любим на всеки българин.

Сурово-сушените колбаси „Орехите“ са популярни с приготвянето им по автентични рецепти от свинско и говеждо. Те са първите колбаси в България със сертифкат от международната сертифицираща организация TÜV NORD за контролирано качество при производителя.

Одитирането и издаването на сертификат TÜV NORD е дълъг, сложен и много прецизен процес. И това не е еднократен акт. Марката TÜV NORD е световно признат синоним за качество и надеждност и гарантира многостепенен контрол на качеството през цялата година:

Изненадващи проверки – във всяка сертифицирана точка на производството. Проверка чрез „тайни клиенти“ – това са хора, наети да посетят инкогнито магазин или ресторант, за да оценят качеството на стоките. Независими изследвания – те се извършват от специално сертифицирани чуждестранни лаборатории. Там се изпращат за анализ продукти, закупени на случаен принцип от магазинната мрежа.

На „Месомания 2022” „Орехите” представят пълната гама от сурово-сушени продукти – луканка, суджук, бабек, „Старец“. Сурово-сушените колбаси са приготвени по автентични рецепти от свинско и говеждо. Те носят вкуса, завещан от старите майстори, който и до днес остава любим на всеки българин.