fbpx Отговорният бизнес става все повече | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи

Отговорният бизнес става все повече

„Отговорният бизнес в България е повече от безотговорния”, казва Ваня Кънева, директор „Човешки ресурси” на ЧЕЗ, в интервю, които Българският форум на бизнес лидерите (БФБЛ) направи с топ мениджъри на фирми, отличени в Годишните награди за отговорен бизнес. Всички компании, независимо от своя бранш и големина, имат още три дни, за да участват в актуалното издание на конкурса. Кандидатстването отнема броени минути онлайн, а крайният срок е тази неделя, 31 януари 2016 г.

„Наградата ни донесе както много отговорности и задължения, така и позитивна енергия и хубави емоции за целия екип”, добавя Ваня Кънева. Компанията зае първото място в категорията „Инвеститор в човешкия капитал и условията на труд” през 2014 г. с проекта си „Хората на ЧЕЗ са в сърцето на бизнеса”. Инициативата е част от фирмената политика за привличане на квалифицирани специалисти, мотивация и управление на представянето на служителите, планиране на кариерата и развитие на талантите.

За да станат част от общността на лидерите в отговорния бизнес в България, всички фирми независимо дали са членове на БФБЛ или не могат да подадат своите номинации в 13-ото издание на най-утвърдените и престижни Награди за корпоративна социална отговорност. Кандидатстването е безплатно, а крайният срок е 24:00 часа на 31 януари 2016 г.