fbpx Panda Software - интелигентната защита | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи

Panda Software - интелигентната защита

През последните няколко години, защитата срещу интернет заплахи бе базирана на системи за сигурност като - защитни стени” (firewall), IDS и антивирусен софтуер. Това бе напълно задоволително. За да бъде защитната стена наистина ефективна, нейните политики трябва да бъдат правилно конфигурирани и редовно обновявани, а това не може да се прави постоянно.
Друго често използвано устройство за сигурност е IDS, базирано на проверяване на мрежовия трафик и системните логове за модели, които представляват някакъв вид нарушение. Тези системи работят с използване на дефинирани модели, което означава, че ако се осъществява непозната досега атака, те няма да реагират. Главният недостатък е, че се генерират огромен брой фалшиви тревоги, което води до повишаване на трафика
и отнема огромна част от времето на администраторите.
Антивирусният софтуер се доказа като най-ефективното средство за предпазване от принудително бездействие и загуба на продуктивност
ако една компания е станала обект на вирусна атака. Антивирусните програми сканират изпълними и прикачени файлове, сравнявайки ги с известни вирусни дефиниции. За съжаление, досега познатите решения за антивирусна защита реагират само срещу вече познати вируси и заплахи, т.е. когато вече е късно.
От всичко това става ясно, че традиционните структури трябва да бъдат усъвършенствани с нови решения за сигурност, за да имат капацитет да предпазват от непознати атаки. Най-ефективното постижение по адрес на тези нужди е комбинацията на серия от техники, в резултат на които се получава драстично намаляване на загубите, причинени от хакери и създатели на зловреден софтуер.

Отговорът на Panda Software е да бъдат включени такива технологии TruPrevent в гамата
на корпоративните решения за сигурност.

Как да подсилите мрежовата защита с TruPrevent технологиите?
Предимствата на подсилването на корпоративната мрежова защита с TruPrevent технологиите са ясни. Без значение от системата за защита, която използвате за вашата корпоративна мрежа , просто трябва да изберете решение на Panda, включващо TruPrevent технологиите, които най-добре отговарят на вашите нужди.
Нивото на защита може да бъде повишено със защитата срещу непознати вируси и атаки, благодарение на включването на новите TruPrevent технологии. Ако вече имате инсталирано корпоративно решение, TruPrevent технологиите ще бъдат добавени бързо и лесно през административната конзола за централизирано управление Panda AdminSecure.

 

Panda TruPrevent Corporate
Panda TruPrevent Corporate е перфектното решение за засилване на сигурността на вашата корпоративна мрежа, ако в момента имате инсталирано антивирусно решение на друг производител.

Panda TruPrevent Corporate
Panda TruPrevent Corporate е напълно съвместим с други антивирусни програми, защитни стени и други решения за сигурност. Играе ролята на второ ниво на защита, което ще ви позволи да действате по-бързо от непознатите вируси и да спрете техните атаки преди да са се разпространили във вашите системи и да са били идентифицирани от антивирусната програма, която използвате.

Panda EnterpriSecure с TruPrevent технологии
Panda EnterpriSecure с TruPrevent технологии е най-доброто решение за компании, които се нуждаят от истинска глобална защита за всяка точка от мрежата - от работните станции и пощенските системи до порталите
и сървърите.

Panda BusinesSecure с Exchange с TruPrevent технологии
Panda BusinesSecure с Exchange с TruPrevent технологии е идеалното решение за малки и средно големи компании, които трябва да защитават работните си станции, файлови и Exchange сървъри от своята мрежа.

Panda BusinesSecure с TruPrevent
технологии
Panda BusinesSecure с TruPrevent технологии е идеално решение за малки и средни компании, които имат нужда от защита за работните станции и файловите сървъри, които изграждат тяхната мрежа.