fbpx Park Center Sofia отпразнува своя първи рожден ден | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи

Park Center Sofia отпразнува своя първи рожден ден

Park Center Sofia отпразнува своя първи рожден ден

Най-старият търговски център в България Park Center Sofia отбеляза първата си година след ребрандирането. Концепцията на инвеститора Revetas Capital (Revetas), бе да обнови проекта и да го направи част от своята търговска платформа Park Center.

Търговският център беше изцяло обновен и преименуван от собственика си Revetas Capital  (Revetas), които придобиха първия мол в София, чрез Revetas Fund I през 2014 г. Концепцията на инвеститора бе да обнови проекта и да го направи част от своята търговска платформа Park Center. До момента е направена многомилионна инвестиция в търговския център.

„Една година след мащабния ремонт и повторното му откриване, Park Center стана любимо място за срещи с приятели и прекарване на свободно време със семейството – заради удобната си локация и непосредствена близост до парка – каза Моника Григорова, Property Manager на проекта. В последните 12 месеца при нас отвориха над 20 нови концепции, които бяха прецизно избрани, за да можем да отговорим на изискванията на хората, които живеят и работят в района – това са всъщност нашите лоялни клиенти. До няколко месеца очакваме да заработят още десетина нови обекта.“

Най-очакваното откриване в момента е това на супермаркет Billа – в края на октомври. С новия хранителен магазин облика на етаж -2, а и на целия мол, ще се промени изцяло.
„Онлайн търговията в никакъв случай няма да убие традиционния ритейл бизнес – заяви д-р Щефан Майер-Хайниш, част от борда на директорите в Revetas и председател на Австрийската ритейл асоциация. Да, електронната търговия става все по-стабилна, но още има неща, които хората не могат да правят онлайн. Времето с любими хора, не може да бъде по интеренет. Преживяванията не са реални в социалните медии. Не може да се храните онлайн!“

снимка: Лилия Йотова

Facebook коментари